2021 wat een jaar
5 januari 2022 Reacties uitgeschakeld voor 2021 wat een jaar Activiteiten,Corona,Mededeling Redactie

In mei 2021 kwam  de burgemeester op bezoek bij onze Vrouwen Taalgroep Zeist (VTZ). Hij bezoekt alle vrijwilligersorganisaties in Zeist en kwam dus ook bij ons. Drie bestuursleden en hun lesneemsters waren aanwezig op een mooie warme lentedag in de tuin van een van de bestuursleden. De burgemeester was heel geïnteresseerd en luisterde goed naar de problemen die de lesneemsters hadden met het Nederlands en met het vinden van werk en naar hun mening over het leven in Nederland. Gelukkig waren ze allemaal tevreden over Nederland en Zeist, alleen niet over het weer.

Iedereen heeft weer een ingewikkeld jaar gehad. We dachten dat we ons oude leven weer konden oppakken, maar dat kan dus nog niet en dat valt ons allemaal zwaar tegen. Dat geldt ook voor de VTZ. We wilden in 2020 ons lustrum vieren, maar dat kon niet doorgaan. We hebben overwogen om het lustrum in  het voorjaar 2021 te vieren maar dat kon ook niet. September 2021 dan? Nee, we slaan het feest gewoon over. Vorig jaar hebben we kerstpakketten gemaakt voor jullie lesneemsters in plaats van het lustrumfeest. Dat vonden jullie heel leuk en daarom doen we dat dit jaar weer en krijgen ook de lesgeefsters iets extra’s.

De presentatie van ons nieuwe logo moest ook uitgesteld worden maar vanaf nu zal deze te zien zijn op de website, leskaarten, contracten etc.

We hopen dat de Nieuwjaarsbijeenkomst wel door kan gaan. Daar kunnen we elkaar eindelijk weer eens zien als er niet weer een corona-kink in de kabel komt.

Hopelijk tot dan!

Het VTZ bestuur

About The Author